Hoe komen woningen op onze site?

Hoe komen woningen op onze site?

Maandelijks zoeken zo’n meer dan 300.000 woningzoekenden naar een nieuwe woning op Vandaaghuurwoningen.nl. Niet gek, want op onze website vind je niet alleen ontzettend veel maar vooral het meest actuele & exclusieve huuraanbod van Nederland. Bovendien vind je bij ons ook alleen maar unieke huuraanbod van particuliere verhuurders. Maar hoe komen al deze woningen eigenlijk op Vandaaghuurwoningen.nl? We leggen het je graag uit!

Via makelaars
We hebben dagelijks contact met makelaars om ervoor te zorgen dat hun huurwoningen op onze website worden getoond. We vinden het hierbij belangrijk om te vermelden dat we deze huurwoningen niet 'scrapen'. Makelaars hebben ons expliciet exclusieve toestemming gegeven om hun woningaanbod op onze website te tonen en plaatsen dit op eigen initiatief op Vandaaghuurwoningen.nl.

Via particuliere verhuurders
Naast makelaars zijn er ook veel particulieren die woningen verhuren. Ook particuliere verhuurders kunnen hun woningen op Vandaaghuurwoningen.nl. plaatsen. Dit biedt een groot voordeel: deze woningen zijn nergens anders terug te vinden, al onze woningaanbod op Vandaaghuurwoningen.nl. is dus exclusieve. De verhuurder krijgt geen reacties binnen via andere woningplatforms. Dit maakt de kans dat je een nieuwe woning vindt een stuk groter!

Strenge kwaliteitscontroles
Voordat we een advertentie van een particuliere verhuurder online plaatsen, voeren we een strenge controle uit. We checken hierbij of de advertentie aan onze eisen voldoet en nemen contact op met de verhuurder. Zo zijn we er zeker van dat deze betrouwbaar is en de woning echt beschikbaar. Na de kwaliteitscontrole plaatsen we de woningadvertentie online en is deze zichtbaar voor woningzoekenden!

Kortom: we werken elke dag hard om het woningaanbod van alle makelaars & particulieren te verzamelen in één exclusieve compleet overzicht voor woningzoekenden.

Vind je nieuwe huurwoning