Over ons

Vandaaghuurwoningen.nl


Vandaaghuurwoningen.nl is in 2015 opgericht en is inmiddels het grootste en snelst groeiende online prikbord voor huurwoningen in Amsterdam.

Anders dan anders
Het is tijd voor een nieuwe, transparante en eerlijke manier van zoeken naar een huurwoning. Daarom werkt Vandaaghuurwoningen.nl totaal anders dan alle andere elektronische prikborden of aanbieders. Vergeet alle websites waar je per maand een bedrag betaalt om onbeperkt te kunnen reageren op alle woningen en vergeet snel de sites die hun advertenties eindeloos laten staan en daarmee mensen verleiden tot maandelijks abonnementsgeld, die het karakter heeft van een “loterij”. Dat is nu nét waarom Vandaaghuurwoningen.nl het anders doet en zo’n succes is. Bij Vandaaghuurwoningen hoef je géén abonnement af te sluiten om te kunnen reageren. Sterker nog, je kunt helemaal geen abonnement afsluiten. Daarnaast werkt Vandaaghuurwoningen.nl uitsluitend via onze openbare Facebook-pagina waar iedereen ons gratis kan volgen. Dat wil zeggen dat wij ons woningaanbod plaatsen via onze Facebook-pagina, waar inmiddels ruim 87.000 duizend woningzoekenden ons volgen en samenkomen. Op Vandaaghuurwoningen.nl start en eindigt jouw zoektocht naar je nieuwe thuis!

Bovendien zijn wij zeer kritisch ten aanzien van de woningaanbieders en vragen wij iedereen die op een woning reageert om zijn feedback en ervaring met de verhuurder.

Wat doen wij?
Voor woningzoekenden selecteren en plaatsen wij elke dag kwalitatief goede en daadwerkelijk bestaande woningen via onze Facebook-pagina die aangemeld worden via onze website. Elke advertentie staat maximaal 72 uur online. We laten maar enkele woningzoekende toe per woning/kamer, zodat de kans op een match zo groot mogelijk is. Zodra het maximumaantal is bereikt wordt de advertentie verwijderd. Daarmee voorkomen we teleurstellingen en frustraties bij woningzoekenden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Vandaaghuurwoningen.nl is hét online prikbord dat de meest interessante woningen op de markt plaatst die via onze website Vandaaghuurwoningen.nl worden aangeboden. Wij faciliteren enkel en alleen het contact. Zie jij je droomwoning of kamer op onze Facebook-pagina voorbij komen? Reageer dan snel, zodat wij jouw gegevens direct kunnen doorsturen naar de verhuurder. Zodra jij het formulier hebt ingevuld en hebt verzonden, verloopt de communicatie direct tussen jou en de verhuurder. Jij betaalt uitsluitend een onkostenvergoeding aan Vandaaghuurwoningen.nl voor het selectiewerk dat wij hebben verricht, maar géén verborgen kosten, géén courtage en géén fee!

Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.

Bekijk hier onze meest gestelde vragen.
Trustpilot-reviews: Vandaaghuurwoningen.nl width=