Betaling

Betaling

IDEAL; Wanneer je bij een van de volgende banken aangesloten zit kunt u bij ons met IDEAL betalen: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN bank, Friesland bank, SNS bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot en Knab bank. Je doorloopt dan dezelfde stappen als bij het internetbankieren en het gaat dus volgens dezelfde beveiligingseisen van je bank.iDEAL

Wat zijn de voordelen van iDEAL?

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  • Je naam en rekeningnummer worden pas verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.


  • Het lukt niet om te betalen, wat kan ik doen?

    Als het echt niet lukt om te betalen via iDeal dan kun je het beste eerst proberen te wisselen van webbrowser en even uitloggen en opnieuw inloggen.

    Mocht het na bovenstaande nog niet lukken om te betalen, dan kan je ons een e-mail sturen, zodat wij jou de juiste betalingsgegevens kunnen sturen om het bedrag handmatig over te boeken. Wij zullen dan je inschrijving handmatig invoeren wanneer wij een betaalbewijs (schermprint) van je hebben ontvangen.